vrijdag 30 oktober 2009

energiereep


Véél voordelen: makkelijk mee te nemen, heel erg lekker, je kunt er echt een paar uur op vooruit, biologisch, vezelrijk, goed verkrijgbaar. Waar ik het over heb? Over De Reep: Eat Natural.
Daar word je echt vrolijk van. Vooral van de Cranberries macadamia dark chocolate, en die van het plaatje hiernaast.

Nadeel: duur. 1,69 per stuk, dus heel wat duurder dan de spreekwoordelijke appel en ei. Dus geen alternatief voor het dagelijkse elfuurtje, maar perfect om mee te nemen bij een dagje weg, of voor op een drukke werkdag.

En nu ga ik slapen, want alle energierepen van de wereld maken me niet fitter op het moment. Als dat zou helpen was het die 1.69 per dag dubbel en dwars waard geweest ;-)

3 opmerkingen:

 1. Hallo Cathalijne,
  Wij eten die Eat Natural repen ook graag maar vond ze ook wel duur. Maar nu heb ik ze bij de Jumbo gevonden, daar verkopen ze ze in een doosje van 3 voor 3 euro! En dat scheelt weer hè?!
  Groetjes, Annette theoenannette@planet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit soort repen mis ik echt. Veelal zijn ze niet lactosevrij. De enkeling die dat wel is, bevat weer pinda's en die mag ik ook niet.. Grrr..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Annette: bij Hema hebben ze ook lekkere repen (in de bakken bij de kassa), die zijn iets voordeliger. Maar Jumbo is natuurlijk geweldig voor gv'en! Helaas heeft 'mijn' Jumbo die doosjes niet, ik zal er eens om zeuren ;-)

  @Jolanda: Toch gauw op zoek naar de Eat Naturals; de Macadamia Brazil & apricots is heerlijk én geschikt en de Cranberrie macadamia is té lekker en ook pinda- en lactosevrij! Heb ik ook de eerste anderhalf jaar mezelf mee blij gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen