dinsdag 17 november 2009

soep in 'n zakje


Omdat ik wel weer eens zin had in zo'n makkelijk eenkops aanmaaksoepje en cup-a-soup helaas een en al gluten is, bestelde ik bij glutenvrijemarkt.nl deze zakjes van Bezgluten. De champignon en de tomaten, om uit te proberen. Nou, het was makkelijk en snel, en redelijk eetbaar. Maar níet lekker en erg duur (1,50 per zakje)
Mocht je dus een snelle kop soep willen dan zijn de eenpersoonsblikjes erwtensoep van Unox goedkoper én veel lekkerder, en net zo handig mee te nemen.
Helaas! Mijn vooroordeel dat dieetvoeding altijd minder lekker is dan dingen die van nature glutenvrij zijn is weer bevestigd...

2 opmerkingen:

  1. De enige cup-a-soup die wij mochten, spicy tomato, is een paar maanden geleden van recept veranderd... en niet glutenvrij meer. Ik heb gemaild. Kreeg een mail terug dat ze het mee zouden nemen bij de evaluatie van het nieuwe recept.
    Ja-ja...
    Echt balen.. Op mijn werk heb ik nu nog 1 doos met het oude recept. Daarna is het klaar met de soepjes.. Dus als je soepjes weet, let me know!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't Is lastig, die beperkte keus (geen keus...) Sommige van die drinkbouillons in eenkopszakjes zijn gv, da's in elk geval lekker zout.

    BeantwoordenVerwijderen