zaterdag 7 november 2009

eten...en een heel klein beetje budget


Vandaag de dag begonnen met weer zo'n lekker kaiserbroodje van DS. Echt een feestje! Toen naar Veenendaal (op familiebezoek) en daar even de plaatselijke McD aangedaan om frietjes te eten, en op de terugweg langs Ikea om meer van die geweldige marsepein in te slaan (de smaak ligt ergens tussen marsepein en amandelspijs in, ik vind dat allebei ge-wel-dig)
Als ik dat zo teruglees lijkt mijn leven wel over eten te gaan, nou geloof me, dat is alleen op dit weblog. Maar ik moet toegeven, eten vind ik best belangrijk. En als je coeliakie hebt wordt je je dankzij het eindeloos etiketten lezen ook heel bewust van wat je eet! Zomaar gedachteloos iets naar binnen proppen is er echt niet bij, en dat is echt niet zo heel erg.

Oh ja, dat budget nog even, want eigenlijk zou ik dus eens proberen rond te komen van een budget: het blijft nog even bij een plan. De tijd van het jaar leent zich er niet zo voor, en het is zo'n gedoe (oei, wat een suffe smoezen!) Maar nĂ¡ de kerst ga ik echt, echt beginnen. Waarschijnlijk...

1 opmerking:

  1. Ik beken: wekelijks ben ik ongeveer 4x bij de Mc. Donalds. Meestal vanuit mijn werk, voordat ik mijn peuterdochter ophaal. Hihi..
    Patatje met curry- of barbecuesaus. Soms een hamburger zonder brood.
    Ik hoopte aan te kunnen komen, maar ik weeg helaas nog steeds geen 50 kilo. (bij 1.64 m)

    BeantwoordenVerwijderen