vrijdag 6 november 2009

heerlijk broodje


Vandaag was ik aan het werk toen man belde of ik zin had in een lekker broodje kaas. Nou was het best druk en had ik alleen nog maar een rijstwafel gegeten tot hij belde, dus ik snákte naar een broodje kaas. Een half uurtje later was hij er, met een flink formaat kaiserbroodje. Bij de eerste hap wilde ik het gelijk weer uitspugen...niet omdat het zo vies was, integendeel, het smaakte precies naar brood! Het róók zelfs naar gewoon brood. Dus ik dacht dat hij zich had vergist, ik heb wel vier keer gevraagd of hij zeker wist dat het glutenvrij was...;-)

Dat was dus mijn eerste kennismaking met de DS Kaiserbroodjes. Na de pizza's van DS, die ook al zo lekker zijn, ben ik nu zeer gemotiveerd om álles van dit merk te proeven. En gewoon te koop bij Jumbo, ideaal! Gewoon ontdooien en klaar zijn ze, dus geen oven nodig.

4 opmerkingen:

 1. Klinkt goed.
  Zijn ze ook lactosevrij? *duimduim*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja! Ze zijn ook lactosevrij. Klik er maar eens op in de tekst, dan zie je precies wat erin zit. Zéker doen (misschien lekker met die kroket ;-))
  Lactosevrij is lastig, maar na anderhalf jaar gv dieet kan ik weer redelijk lactose verdragen. Niet te veel, maar daarvoor heb ik altijd lactasepilletjes in m'n tas, dan gaat het best.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel.
  Die lactasepilletjes.. Ook zoiets. Ik zou het eigenlijk moeten proberen, maar ben zo bang dat het tegenvalt. Nu leef ik met de gedachte dat ik misschien nog iets achter de hand heb. Ooit.
  Soms neem ik nu wel een plakje kaas trouwens. En ik heb vandaag kruidnootjes gekocht met 1% melkbestanddelen erin. Ben benieuwd.
  Ik ga eens kijken of er een Jumbo in de buurt is voor de broodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hè, die DS Kaiserbroodjes... heb standaard een pak in de vriezer liggen als ik mezelf inderdaad ook wil trakteren...

  BeantwoordenVerwijderen