dinsdag 13 oktober 2009

en nog een kleine test: focaccia

Twee weken terug had ik bij de glutenvrije bestelling de focaccia van NutriFree toegevoegd. Ik herinner me nog heel goed hoe focaccia smaakte bij gewoon brood, dus ik ging vandaag heel hoopvol aan de slag. De verpakking is alvast ideaal; er zitten vier per stuk verpakte broodjes in een doos. Ook makkelijk te bereiden: een minuut in de magnetron of drie minuten in de oven.


Nu, ik heb echt waar alles geprobeerd; in de magnetron, in de oven, met kaas, met boter, met niks, maar: allemaal vies. Echt vies. Droog, bijna niet door te slikken zo droog eigenlijk (zelfs met gesmolten kaas!!), rare smaak, heel vervelende chemische bijna alcoholachtige nasmaak. En het zag er zo lekker uit op het plaatje :( De niet gebruikte broodjes ga ik opbergen waar ze thuis horen: in de prullenbak!

2 opmerkingen:

  1. T. vond die foccaccia van Nutrifree ook vreselijk tegenvallen. Echt ontzettend droog en inderdaad zo'n typisch smaakje.
    Wat hij wel lekker vindt is dan wel geen foccaccia maar de ciabatta van Schär.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee, grappig, daar schrijf ik vandaag wat over! Ik ben het helemaal eens met T.!

    BeantwoordenVerwijderen