dinsdag 16 maart 2010

lente?

Ineens begin ik toch het idee te krijgen dat het wel eens lente zou kunnen worden. Kleuter en ik wandelden net een rondje en het ruikt toch anders buiten, iets minder winterlucht. Ik snak naar lente (al heb ik net op de valreep nog een nieuwe winterjas gekocht, maar daar doe ik meestal minstens drie jaar mee dus die wacht zijn beurt wel af in de kast, geen punt...)(mind the detail: een winterjas met speciaal zakje tegen de telefoonstraling...hoe koel is dat)(en volstrekt overbodig, ik heb niet eens een mobiele telefoon ;-))

Om nog even goed de winter uit te luiden had ik boerenkool met worst (de verse rookworst van AH is lekker én glutenvrij!) gepland, maar kleuter is weer beter vandaag en wilde graag kiezen wat we gingen eten en dan is het altijd hetzelfde: witlof. Nog in de aanbieding ook bij AH, en gelukkig want we eten met zeven personen toch wel vijftien stronken witlof. Wat me op het idee bracht dat ik eens wilde informeren naar een moestuin dit jaar. Dat lijkt me zo educatief en verantwoord, echt een 'goede moeder-ding'. Witlof uit eigen tuin.

Verder wordt het weer eens tijd voor een bestelling bij glutenvrijemarkt. En daar hebben ze iets nieuws wat er meer dan verleidelijk uitziet: sachertorte. Iemand 'm al geprobeerd?


3 opmerkingen:

  1. hee Cathalijne
    wat een leuek site zo zeg! en je schrijft erg gezellig..

    Ik kwam op je site via een andere site waar je veel komt... daar stond je site genoemd...

    Ik heb twee clientjes die een tijd glutenvrij hebben gegeten, en herken dus veel.. ik zal aan 1 van de ouders de site even doorsturen wan dat kind komt niet meer bij mij maar eet nog wle glutenvrij volgens mij...

    ga vooral door met schijven, volgens mij moet het heerlijk zijn als je net hoord dat ej geen gluten mag dat je dan een site kan lezen waar zoveel informatie te vinden is...

    groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik heb de sachertorte uitgeprobeerd!
    Valt helaas erg tegen...
    Niet wat je van die prijs mag verwachten, droog en de 'kersen' zitten maar aan 1 zijde van de taart. Volgende keer ga ik h'm zelf proberen te bakken...

    Leuke site, ik blijf nog even doorlezen!
    Groet, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Mirjam, nou, die sachertorte ga ik maar niet bestellen dan. Ik bak wel twee chococakes van Lhian's Kitchen, met kersen en slagroom, dan weet ik zeker dat het lekker is!

    BeantwoordenVerwijderen