vrijdag 5 maart 2010

dag

Dat was nog best een hele verjaardag, gisteren. De appeltaart was heerlijk, ik heb 'm als ontbijt, als lunch en 's avonds gegeten. Ik kreeg prachtige cadeaus, een nieuwe portemonnee van man, een draaiend kaarsje met hartjes van kleuterzoon, en van de meiden een bon voor wimpers verven en een massage van een uur (!) bij Beauty Balance. Voor mijn collegae kocht ik taart bij Smolders, wat wel een van de beste taartenmakers van ons land genoemd mag worden. Helaas, niet glutenvrij, maar wel heel bijzonder. Er stond een heel leuk cadeau van mijn zus op m'n werk, en er was een mooi cadeautje van mij collega's.
Omdat ik de hele voorgaande nacht had doorgebracht met een fikse koortsaanval, ging ik al om half een weer gevloerd naar huis. Even een paar uur slapen. Vervolgens met hevige darmproblemen (gluten, ergens...waar kom je altijd moeilijk achter) met gezin en vriendin naar het pannenkoekenhuis, waar ze de beste glutenvrije pannenkoeken maken die ik ken en waar het heel gezellig was. En toen na het eten gauw weer naar huis. Om negen uur was ik vast in slaap. Op naar de veertig ;-)
Maar...wel zon! Nu nog een paar graden erbij en dan is het toch echt helemaal voorjaar. Gisteren zag ik al overal sneeuwklokjes in het bos, geweldig.

1 opmerking:

  1. Je had dus een leuke verjaardag. Ik zie heel wat bekende namen langskomen. Smolders! Ik heb gewerkt bij de provincie Utrecht gevestigd toetertijd Achter St.Pieter en we gingen heel vaak de appelslofjes halen voor bij de koffie (ik wist toen nog niet dat ik coeliakie had) En het pannenkoekenhuis in Rhijnauwen, daar heb ik ook menige voetstap liggen, ik wist alleen niet dat je er ook glutenvrije pannenkoeken kan eten. Tijd voor een hernieuwde kennismaking zou ik zeggen.
    Ik heb ook de laatste dagen veel last van mijn darmen gehad met hoge koorts, ik dacht eerst aan een dieetfout, maar er schijnt een gemeen virus te heersen wat voor deze ellende zorgt. Ik kon me al niet bedenken wat er fout was gegaan.

    Groetjes, Trude

    BeantwoordenVerwijderen