maandag 22 maart 2010

bouillon


Lekker en glutenvrij: Vetara Kruidenbouillon (natuurvoedingswinkels). Behalve voor soepen ook lekker om sommige groenten in te koken (of hutspot!), geeft meteen een mooi kleurtje. Niet heel goedkoop (ik meen 5,50 per potje) maar je doet er best lang mee, en het is ook lekker als 4-uurtje. Deze variant is de beste van de drie. Sowieso weer een verbazend allergeenvrij product, daar kun je bij natuurvoedingswinkels altijd goed voor terecht.

Bij de hutspot hadden we braadworst van c1000, die ook glutenvrij is, maar daar vind ik niks aan: droog en saai. Dat kan AH een stuk beter! Alleen heeft AH niet die felbegeerde dominostenen...

2 opmerkingen:

  1. Strooibouillon met tuinkruiden van Knorr is ook glutenvrij en een stuk goedkoper. Niet biologisch maar daarom koop je die Vetara volgens mij niet of wel?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hoor, ik vind 'm gewoon lekker. En zonder de smaakversterkers. Om onduidelijke redenen schijnt die van Knorr niet vegetarisch te zijn, én niet lactosevrij. Maar inderdaad, wel een stúk beter betaalbaar!! Bizar duur soms, die natuurvoeding.

    BeantwoordenVerwijderen