dinsdag 23 maart 2010

nieuw haar en jaaaaren jonger ;-)Ik ben echt de hele dag blij met deze zon. En om dat te vieren ben ik naar de kapper geweest (77 euro...oud worden slaat een gat in je budget ;-)) Eigenlijk was alleen bijpunten het plan, maar ter plekke besloot ik (toen er een aardige oudere dame naast me kwam zitten met lang los grijs haar, waar niets vanaf mocht alleen een beetje bijpunten, wat echt een beetje armoedig stond terwijl het een hele knappe mevrouw was, maar schijnbaar zíe je dat zelf dus gewoon niet..) dat eventueel beginnend grijs ook weg moest, en er moest minstens tien centimeter af.  Zo was de ochtend snel om.

Als het morgen weer zo mooi is fiets ik misschien maar weer eens langs de glutenvrije winkel van Kwakman, op de Rijnlaan.  Daar ben ik ooit, toen ik net wist dat ik glutenvrij moest eten, een keer geweest (en heel erg diep onder de indruk van de prijzen van gv eten weer weggegaan...). Nu ik beter weet wat ik lekker vind en wat niet ga ik er nog maar eens langs, in elk geval wil ik graag hun frikandellen proberen, die schijnen (van horen zeggen) erg lekker te zijn!

2 opmerkingen:

  1. De kroketten en bitterballen van Kwakman zijn onovertroffen vinden wij maar de frikandellen van Jumbo winnen het weer van die van Kwakman. Een kwestie van smaak natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bitterballen! Wat een reuze plan. Die heb ik echt al lang niet gegeten!

    BeantwoordenVerwijderen