woensdag 2 december 2009

zat


Vandaag was ik even bij een grote nieuwe Super de Boer waar we toevallig langs kwamen. Grote supermarkten hebben op mensen met coeliakie altijd een bijzondere aantrekkingskracht want Wie Weet Wat Ze Aan Dieetvoeding hebben...?
Nou, het was een mooie ruim opgezette winkel, dat zeker. En er was een grote prima versafdeling, ook waar. Er was een groot stuk fair trade en bio, waar ik echt waar blij mee ben. En een leuk broodeiland (maar dat vind ik persoonlijk al minder interessant ;-)). Maar het rekje glutenvrij was weer als vanouds in de meeste winkels: klein, half gevuld, krap aan de datum en dúúr. En in een raar hoekje weggemoffeld.
Kan dat nou niet wat leuker? Denkt er nou ergens iemand echt dat wij gv'en dol zijn op droge dure spullen die bijna over de datum zijn?Dan bij deze: Nee! Wij vinden droog VIES, duur VERVELEND en weinig keus SAAI.

Volgende keer dus maar gewoon weer AH (geen rek gv maar wel duidelijke info op alle producten) en Jumbo (wel gv maar minder duur en veel lekkers in de diepvries).

2 opmerkingen:

 1. Helemaal met je eens!
  Wij hebben hier een COOP. Sinds een jaar hebben ze een glutenvrij schap.
  Maar poehee.. de verpakkingen... wat een drama! Krijg je echt geen trek van..
  Ken je ze? Van Allergy Friendly..
  Je voelt je heel sneu als je er naar kijkt. Krijg ik echt geen trek van.
  Half aangevuld, duur, stomme verpakking, bijna verlopen: Ja. Helaas.
  We gaan bijna verhuizen en wonen dan bij een AH om de hoek! :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. is online geen optie? ik bestel vaak bij AllergieSupermarkt.nl, en dat is maar 5 euro bezorgen. Daar kan je geen benzine tegenaan gooien

  BeantwoordenVerwijderen