vrijdag 23 april 2010

la-la-la-lente

Heerlijk vooruitzicht, een heel weekend zon. En voor zover ik begrepen heb (maar pin me er niet op vast) kunnen we er wel op rekenen dat het tot eind oktober stralend weer blijft. En ik heb (met enige moeite maar toch...) dat heerlijke bruine brood van FreeOf weer in huis, net gegeten met roomboter en aardbeienjam van Ekoland (lekker fris en niet zo zoet): geweldig. Ik heb het een collega laten proeven en volgens haar smaakt het brood 'heel gewoon'. Voor coeliaken betekent dat: heel erg lekker, want geen rare dieetvoeding.

5 opmerkingen:

 1. dat free-of brood, heet dat Mams mikske? En heb je dan gewoon bruin of met teff?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, dat is niet dezelfde. Het is speciaal bio-brood wat ze alleen aan biologische winkels leveren. Ik neem de gewone bruine, die smaakt ook het gewoonst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cathalijne,
  Hoe verhoudt FreeOf zich tot Fria brood? Tot nu toe wordt dat bij ons thuis het beste gewaardeerd (variant fiberbread). Er zit wel 'glutenvrij' tarwezetmeel in, dus misschien mag jij dat dan weer niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. FreeOf vind ik lekkerder maar kan weer minder goed ingevroren worden dan Fria. Met tarwezetmeel wordt het toch minder kruimelig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het brood van Fria vindt ik tot nu toe het beste brood, het is me alleen opgevallen dat het bij elke leverancier even duur is, prijsafspraken?

  Jan Vugts

  BeantwoordenVerwijderen