dinsdag 21 september 2010

weer eens een rondje chocola

Ik weet het, chocola is hier al meer ter sprake gekomen. Maar geef toe, het is een fantastisch product, vaak glutenvrij en het verveelt niet snel. Dus met het verschijnen van wat nieuwe merken toch weer eens een klein rondje chocola!
Ten eerste zag ik vandaag bij AH een voor mij geheel nieuwe soort: Maitre Mathis rijstmelk chocola (glutenvrij, lactosevrij maar toch 'melk'smaak, vega). Na enig zoekwerk blijkt de chocolade bij Bonvita vandaan te komen, een bekende leverancier voor lactosevrijemelkchocoladeeters (3x woordwaarde). Deze chocola is in elk geval goed verkrijgbaar, en de smaak doet denken aan ouderwetse chocoladeletters. Te koop in de variant met en zonder crisps (de laatste had wat meer crisps mogen hebben).

 
Verder ook nieuw voor mij: Organic meltdown. Organic dus, en glutenvrij, en Fair Trade, vega, tree-saving, én...lekker! Voor liefhebbers van puur is er een knapperige volle 71% en een verrassend goed gelukte 58% met sinaasappel (die smaak heeft elk merk inmiddels, maar deze is echt heel goed!). Verder nog twee melkchocolades voor mensen die dat het lekkerst vinden, heel vol en creamy. En denk eens aan al die bossen die je kunt redden door deze chocolade te eten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten