zaterdag 18 september 2010

mijn fantastische geografische kennisAl vaker had ik gehoord van de webwinkel van Le Poole in Twello die op sommige zaterdagen een 'verkoopzaterdag' houdt, maar met mijn fantastische geografische kennis had ik bedacht dat Twello ergens boven Enschede lag op de grens met Duitsland, veel te ver weg. Vandaag keek ik eens op de kaart en wat blijkt, daar ligt Twello dus helemaal niet :-) Het ligt tussen Apeldoorn en Deventer (wat jullie ongetwijfeld allemaal al wisten...) Nu heb ik dus bedacht dat ik wel eens zo'n verkoopzaterdag wil bezoeken, ik zag zoveel onbekende dingen op de site! Er zijn er dit jaar nog vier, dat moet dus wel lukken.

2 opmerkingen:

  1. Haha, ik ben net terug van mijn vakantie op de Veluwe waar ik tot mijn stomme verbazing ontdekte dat Twello vlak bij Apeldoorn ligt. Ik dacht ook dat het ergens vèr in Twente was. Dus je bent niet de enige met gebrekkige geografische kennis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist dit gelukkig wel, omdat ik in de buurt van Twello heb gewoond. Maar eerlijk gezegd ben ik er nog nooit geweest. Stom he?!

    Mijn geografische kennis is ook niet zo denderend hoor! Maar gelukkig bestaat er een Tomtom of zoiets, dat mij altijd overal heen leidt.

    BeantwoordenVerwijderen