woensdag 10 november 2010

check

Af- en toe trek ik er eens een kwartiertje voor uit om bij de glutenvrije merksites te kijken of er soms wat bij zit wat ik niet ken maar wat er aantrekkelijk uitziet. Van een paar merken weet ik al dat ik de meeste dingen niet zo aantrekkelijk vind, vooral Wertz en Orgran vind ik duur en niet zo de moeite waard. Een merk dat ik bij sommige supermarkten tegenkom en waar ik weinig van heb geprobeerd is Roley's. Van hen kwam ik vandaag deze cakejes tegen en zeg eerlijk, dat ziet er lekker uit! Ga ik zeker een keer proberen als ik ze ergens zie staan!

3 opmerkingen:

  1. Tip: als ze hebben, probeer dan van Roley's de Cranberry Fruit Cake (nog lekkerder dan deze cakes, die soms wat droog kunnen uitvallen).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze variant ken ik nog niet. Bij ons in de natuurwinkel hebben ze de chocolade versie. Beetje kruimelig, veel ei, maar heel goed te eten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze ken ik nog niet maar mijn dochter is gek op hun Cranberry Fruit Cake. Die gebruik ik ook met de feestdagen als een vervanging van krentenbrood. Van het krentenbrood heb ik nog geen lekkere (en betaalbare) gv variant gevonden, maar een plak Cranberry Cake bij het Kerst ontbijt smaakt prima.

    BeantwoordenVerwijderen