maandag 30 augustus 2010

1+1 gratis (en heel veel gratis regen)


Zojuist door de stromende regen teruggelopen vanaf AH met zákken vol boodschappen. Ik had alleen eten voor twee dagen nodig maar er heerst een 1+1 aanbiedingengebeuren in die winkel, en net precies met die dingen die ik ging halen. Dus heb ik nu twee grote zakken aardappels (kunnen we de hele winter mee vooruit ;-)), twee grote verpakkingen shoarmavlees (dat van AH is glutenvrij en het is perfect voor die dagen dat ik tien minuten wil besteden aan het eten..) en nog allerlei andere meer of minder nuttige zaken. En op het moment dat ik de deur weer binnenstap is het natuurlijk weer droog en begint de zon weer te schijnen *grmmbl*

Oh ja, die jumbotaartjes: echt kopen. Té lekker, gewoonweg. Die slagroom/ nootjes/ schuimcombi, als ik eraan denk ren ik al bijna naar m'n fiets om naar de jumbo te rijden. En ik ben er niet ziek van geworden. Geloof me, die van AH vallen er helemaal bij in het niet (en die vond ik eerst heel lekker!)

1 opmerking:

  1. Jammer dat hier geen Jumbo zit. Of misschien maar goed ook, ik wil juist wat afvallen, en als ik jouw blog zo lees over je taartjes.... jammie!!!

    BeantwoordenVerwijderen