vrijdag 30 juli 2010
ouderwets
Al vanaf kerst stond het in de kast en nu is het er toch van gekomen; ik heb de kippenragout met champignons van Consenza geprobeerd. Een héle ouderwetse smaak, het was jaren geleden dat ik ragout uit blik had gegeten maar het smaakte exact zoals ik me herinnerde. Dat is dus okay, geen rare bijsmaak, maar ik geloof niet dat ik ragout uit blik de moeite waard vind om op voorraad te houden, of om vaker te eten. Ik ben wellicht gewoon te oud om dat nog te lusten ;-) Nogmaals, het is helemaal niet vies, dus als je graag weer eens ragout uit blik wilt eten kan ik 'm aanbevelen. Ik zag dat Consenza ook cornetto's heeft, daar ben ik veel benieuwder naar! Nu nog uitvinden waar ze ze verkopen :-(
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Het heeft idd die typische ragout uit blik smaak. :D Maar wat zit er weinig kip in zeg. Nee, dan is zelfgemaakte ragout toch veel en veel lekkerder.
BeantwoordenVerwijderenRagout uit blik eet ik al jaren niet meer. Momenteel staat er weer een pan met kip te trekken, dus vanavond lekker verse ragout voor mij.
BeantwoordenVerwijderenCornetto's van Consenza, bedankt voor de tip. Ik heb momenteel cornetto's van DS, maar die vind ik dus echt niet lekker. De koek is zacht (pas gekocht) en het is voor de helft chocolade, en dat vind ik niet zo lekker als ijs