tag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post4867863166383228522..comments2023-07-27T14:57:33.403+02:00Comments on Elke dag glutenvrij: ouderwetsCathalijnehttp://www.blogger.com/profile/07189264033245262262noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post-31162381931062691972010-07-31T12:34:41.207+02:002010-07-31T12:34:41.207+02:00Ragout uit blik eet ik al jaren niet meer. Momente...Ragout uit blik eet ik al jaren niet meer. Momenteel staat er weer een pan met kip te trekken, dus vanavond lekker verse ragout voor mij.<br /><br />Cornetto's van Consenza, bedankt voor de tip. Ik heb momenteel cornetto's van DS, maar die vind ik dus echt niet lekker. De koek is zacht (pas gekocht) en het is voor de helft chocolade, en dat vind ik niet zo lekker als ijsJacquelinehttps://www.blogger.com/profile/03135351721089685145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post-17122150597475078082010-07-30T23:12:05.195+02:002010-07-30T23:12:05.195+02:00Het heeft idd die typische ragout uit blik smaak. ...Het heeft idd die typische ragout uit blik smaak. :D Maar wat zit er weinig kip in zeg. Nee, dan is zelfgemaakte ragout toch veel en veel lekkerder.Marloes van den Berghhttp://www.livaad.nl/Startbb.htmnoreply@blogger.com