donderdag 24 juni 2010

minder lekkere frika(n)del


Vandaag kwam het er dan uiteindelijk van, de Jumbo frikandellen (die heel lekker zijn, ook voor mensen die vroeger niet zo dol waren op frikandellen, zoals ik) waren op en ik had de Kwakman frikandellen (TK) in huis gehaald. Zojuist geproefd, en: ik vind ze niet zo lekker. Iemand vertelde me dat al eens via dit weblog, maar ik kan het volmondig bevestigen. Ze smaken vettig en, tja, een beetje vissig. Lang zo lekker niet als de Jumbo glutenvrije frikandellen, die ook nog eens goedkoper zijn. Ik heb ook nog kipnuggets meegenomen van TK, daar ben ik ook heel benieuwd naar (maar voorlopig heb ik m'n portie vet wel gehad ;-))

3 opmerkingen:

 1. Zoals je weet heb ik coeliakie. Mijn jongste dochter is dol op frikandelen en eet sinds kort glutenvrij. Toch maar eens een Jumbo gaan zoeken hier ;)

  Groetjes,

  (juf) Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het volgens mij al eens gezegd maar de Jumbo frikandellen zijn het lekkerst, kroketten moet je van Consenza hebben (al zijn die van TK ook goed) en bitterballen van TK. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee, Marlies, wat leuk je hier te zien :-)
  Marloes, klopt, jij was het die het al eerder zei en je hebt he-le-maal gelijk. Ik heb de bitterballen van TK ook al in huis, echte voetbalhapjes ;-))

  BeantwoordenVerwijderen