woensdag 5 mei 2010


Volgens mij ben ik allergisch voor...een eliminatiedieet...;-)) Net weer begonnen en de koorts vliegt omhoog. En dus weer gestopt, en nu eerst maar even overleggen met de arts. Had ik mooi de gelegenheid om nog wat Duitse glutenvrije dingen te eten (en wat voor een heerlijke dingen!!): Schneekoppe waffelsticks en knusper snack. Nog nergens in Nederland gezien, maar in Duitsland gewoon bij de DM gekocht. Niet duur en superlekker! De waffelsticks lijken me ook fantastisch om mee naar school te geven bij kinderen.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Cathalijne,
  Door Kris getipt over je weblog, dus maar eens aan het lezen geslagen. Volgens haar ben jij superspecialist in glutenvrij. Ik ben inmiddels in opleiding wegens glutenvrije zoon.
  Jouw waffelsticks zijn volgens mij vergelijkbaar met de 'choco teff vingers' van Consenza. Op glutenvrije markt.com te koop voor 1,99 (vijf pakjes van twee wafeltjes). Cas neemt ze mee naar school en vindt ze heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Zou zomaar kunnen, en die zijn in elk geval normaal verkrijgbaar (weet je trouwens hoe dichtbij Kleve is als je in Zelhem bent?). Maar in de waffelsticks (wat een fantastisch woord toch) zit geen teff. Ze zijn gevuld met een soort chocolademousse, heel yummie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed. Ga ze eens halen als ik in de buurt van de grens ben!

  BeantwoordenVerwijderen