maandag 11 januari 2010

en...chocoladetaart!!


Gisteren gebakken door echtgenoot, en volgens hem een kwartiertje werk (exclusief oventijd) Iedereen vond hem lekker, ook alle niet glutenvrijen, en hij is ook nog een lactosevrij (!): Chocolade cake mix van Lhian's Kitchen, gewoon van JUMBO. Kost vier euro, en daar heb je twee keer een flinke taart voor, zeker goed voor acht à tien personen, dus ook nog eens erg betaalbaar. Man had 'm gemaakt met roomboter, dat was een erg goed idee, maar het kan ook met olie of margarine. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

3 opmerkingen:

 1. Mijn vriendin komt dit weekend langs met haar dochtertje (die ook glutenvrij moet eten). Kan ik eindelijk een taart maken, die we allemaal mogen!
  Bedankt voor de tip!
  groetjes Cindy
  www.uttemetut.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je dat doet, dat zal zowel je vriendin als haar dochtertje vast erg op prijs stellen! Vandaag kwam man met de optie: allebei de taarten bakken, jam er tussenin smeren en op elkaar stapelen, chocoladeglazuur met nootjes erop en je hebt de spectaculaire chocotaart zoals op het plaatje. In een half uurtje ;-) Ook lekker met slagroon (wat is er nou níet lekker met slagroom...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier hebben we van het weekend bij vrienden de vanille en de chocovariant gehad. Echt superlekker. Zij maken hem met olie dan is en blijft hij lekker smeuig. Man en dochter (die in de testfase zitten) vonden hem ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen