maandag 7 februari 2011
Dunkel Brot, de volgende dag
Vandaag weer 'Dunkel Brot' gegeten van Schär. Kort samengevat: niet buiten de vriezer bewaren (wordt erg snel droog), goed in te vriezen, smaak is het beste als je het even opmagnetront, erg zwaar op de maag. Mijn maag protesteert flink tegen dit brood, helaas. Misschien volgende keer maar mixen met wit meel?
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
je kan het heel goed mixen met tapiocameel.
BeantwoordenVerwijderenIk vond het puur ook veel te zwaar en door de tapioca meel blijft het ook beter vers ahw. Ik weet het niet meer precies maar volgens mij deed ik 1/3 tapioca en de rest dunkel.
Hee, wat een goed idee! Dat ga ik zeker proberen!
BeantwoordenVerwijderenIk mix het altijd met Schar Mix B, half om half. Dan is het nog behoorlijk bruin maar niet zo'n blok beton.
BeantwoordenVerwijderen