tag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post1692132627274534925..comments2023-07-27T14:57:33.403+02:00Comments on Elke dag glutenvrij: Dunkel Brot, de volgende dagCathalijnehttp://www.blogger.com/profile/07189264033245262262noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post-35951624482089818362011-02-13T20:09:58.228+01:002011-02-13T20:09:58.228+01:00Ik mix het altijd met Schar Mix B, half om half. D...Ik mix het altijd met Schar Mix B, half om half. Dan is het nog behoorlijk bruin maar niet zo'n blok beton.Annemiekhttps://www.blogger.com/profile/11978961762190539907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post-8004405107529875182011-02-09T08:31:30.057+01:002011-02-09T08:31:30.057+01:00Hee, wat een goed idee! Dat ga ik zeker proberen!Hee, wat een goed idee! Dat ga ik zeker proberen!Cathalijnehttps://www.blogger.com/profile/07189264033245262262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post-7036951202878076902011-02-08T20:22:34.133+01:002011-02-08T20:22:34.133+01:00je kan het heel goed mixen met tapiocameel.
Ik von...je kan het heel goed mixen met tapiocameel.<br />Ik vond het puur ook veel te zwaar en door de tapioca meel blijft het ook beter vers ahw. Ik weet het niet meer precies maar volgens mij deed ik 1/3 tapioca en de rest dunkel.Hadassahttps://www.blogger.com/profile/14014136669697999920noreply@blogger.com