donderdag 6 januari 2011

gewend

Steeds vaker merk ik dat ik echt gewend ben aan glutenvrij voedsel. Iets waarvan ik een paar jaar geleden dacht dat het nooit zou gebeuren... Man had bijvoorbeeld van de week kleine broodjes gemaakt van Schär mix B, en ik vond ze écht lekker. Terwijl ik me nog goed kan herinneren dat ik broodjes van hetzelfde meel in de eerste weken van mijn glutenvrije leven afschuwelijk vond, en ik zeker wist dat ik zoiets afgrijselijks nooit zou gaan eten. Zo zie je maar, alles went gelukkig. Maakt het leven toch een stuk makkelijker. Een paar dagen terug vroeg iemand wat ik erger zou vinden, geen kaas mogen eten of geen gluten, en ik kan eerlijk zeggen dat ik geen kaas eten veel erger zou vinden, momenteel! Wat niet wegneemt dat ik ook heel graag gluten zou eten hoor...;-)

2 opmerkingen:

  1. Misschien had Man een veel beter recept gebruikt ;-)
    Ik vind Schar (na bijna 4 jaar dieet) nog steeds niet te eten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik bak eigenlijk nooit brood met mix B. Die gebruik ik wel voor snelle appeltaart!

    BeantwoordenVerwijderen