donderdag 14 oktober 2010
panne(n)koeken
Vandaag aten we pannenkoeken, en de glutenvrije exemplaren, die we gewoonlijk met Schär meel maken, hadden we voor het eerst gemaakt van Damhert pannenkoekenmix. En dat was ook voor het laatst. Damhert pannenkoeken zijn rubberig, flauw en weinig aantrekkelijk van smaak helaas. Geen aanrader. Volgende keer weer gewoon Schär!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Goed dat ik het nog niet uitgetest heb dan. Beetje vreemd eigenlijk die pannekoekenmixen. Er is zo ongeveer niets makkelijker dan pannekoekenbeslag maken! En bovendien kan je er echt alle soorten (glutenvrije) bloem voor gebruiken, handig!
BeantwoordenVerwijderenleuke blog zeg!
BeantwoordenVerwijderenEn heel interessant al die ideeen en verhalen over merken en gv eten. Ik heb sinds kort een neefje glutenvrij. Dus ben aan het zoeken naar info!
bedankt.
Ik heb deze pannenkoekmix ook geprobeerd, en was er niet enthousiast over, was voor mij ook eerste en laatste keer.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Trude