zondag 5 december 2010

opgeruimd staat netjes

Sintfilms klaar, versieringen overal weer weg, geen schoenen meer op de mat, geen sintliedjes, allemaal klaar en afgelopen. De beste man kan weer z'n boot op en vertrekken.
Kleuter is blij, hij houdt wel van cadeautjes maar echt niet van de goede sint. Hij wilde de afgelopen weken niets op tv zien wat ermee te maken had (ook geen sinterklaasjournaal) en wilde afgelopen vrijdag als enige vijfjarige in het hele land niet naar school omdat sint daar kwam. Uiteraard heb ik hem verteld dat het een geintje is, dat hele sintgebeuren, maar hij doet er toch liever niet aan mee. 'Dan slaap ik niet lekker', zegt hij.
De tijd naar kerst toe bevalt hem een stuk beter, hij wilde eigenlijk vanavond meteen de kerstboom gaan opzetten :-)  Ik heb ook wel zin in kerstkrans, kerststol, kerstcakes en kerstkoekjes. Niet die dure dieetdingen, maar gewone echte lekkere dingen. Waar blijft toch die 'glutenpil'?!

1 opmerking:

  1. Wij duimen hier ook heel erg hard! Zodat onze kinderen in de toekomst weer gewoon kunnen eten, zoonlief is nu 5 dus wij gokken over 13 jaar zodat hij een gewoon biertje kan drinken, ik hoop dat jij ook zoveel geduld hebt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen