dinsdag 5 oktober 2010

winter-eten

Het enige leuke aan de herfst (nou ja, behalve kastanjes) is dat je dan weer zin hebt in winter-eten. En het leuke van winter-eten is, dat het vrijwel allemaal glutenvrij is. Soms met even zoeken (rookworst, bijvoorbeeld) maar stamppotten, stoofvlees, ovenschotels, allemaal zijn het dingen die je met coeliakie precies hetzelfde kunt klaarmaken als zonder.De AH verse rookworst is behalve glutenvrij ook nog eens heel erg lekker, trouwens. En erwtensoep, de enige unox bliksoep die glutenvrij is, ook zo lekker. (Als je wilt weten welke merken erwtensoep er nog meer glutenvrij zijn, daar hebben we dus het onvolprezen Livaad voor).

Even geen pastasalades, couscousrecepten en andere lastig glutenvrij te maken recepten meer in de Allerhande. Ik ben wel van plan deze winter meer maaltijdsoep te gaan eten, iemand daar nog een fantastisch glutenvrij recept voor?

1 opmerking:

  1. Wij eten pompoensoep met linzen en chorizo, bruine bonensoep met spekjes, ik ga morgen koninginnesoep met gv vermicelli maken. Mijn kinderen zijn dol op soep!

    BeantwoordenVerwijderen