maandag 10 januari 2011
handige hobby
Zandkoekjes met gember en roomboter, chocolade-mangotaart, kaasbroodjes, witte broodjes met Italiaanse kruiden...zomaar even een opsomming van wat ik de afgelopen dagen aan zelfgemaakt glutenvrij eten heb geproefd. Ideaal, een man met bakken als hobby! Warm en zelfgemaakt en net uit de oven (en belegd met roomboter en kaas) is brood op z'n best, ook (zelfs) glutenvrij brood. De vriezer ligt weer vol, en ik verheug me 's ochtends en 's middags op mijn lekkere broodje.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Als die man zijn receptjes wilt prijsgeven, mag je ze altijd eens op je blog zetten ;). Ik kan wel wat inspiratie gebruiken :).
BeantwoordenVerwijderenGoed idee. Ik zal 'm eens vragen om ook wat te schrijven. De laatste keer gebruikte hij voor broodjes gewoon Schär mix b volgens recept op de achterkant, maar dan voor kleine broodjes, en met kruiden erdoor. Die zijn héél snel op. Terwijl gewoon brood van dat meel hooguit geschikt is om aan de eendjes te voeren...
BeantwoordenVerwijderenIk sluit me helemaal bij Saskia aan.....
BeantwoordenVerwijderen