vrijdag 26 maart 2010

jumbo erwtensoep

Vandaag zag ik bij Jumbo dat ze ook miniblikjes erwtensoep hebben van het Jumbo-merk. Voor maar 69 cent per blikje, da's voor coeliaken een behoorlijk goedkope lunch! Ik heb er meteen drie meegenomen en er een geprobeerd: het smaakt goed. Helaas wel minder goed dan de erwtensoep van Unox, die een stuk dikker (heet niet voor niets 'stevige erwtensoep') is en dus een betere maaltijdsoep. Maar ondanks dat, die blikjes komen wel op. Ideaal als ik laat ben voor het werk, dan gris ik tijdens het rondrennen voor jas/tas/etc. even snel zo'n blikje uit de kast.
Ontzettend jammer dat er geen andere soorten kleine blikjes soep zijn, want om nou straks hoogzomer nog erwtensoep te eten is een beetje vreemd (maar wel lekker...) Zou het nou zo moeilijk zijn om soep te maken zonder tarwe?!

En voor mensen die ook snel willen weten wat er te krijgen is van een bepaald product: kijk op Livaad!  Een ronduit fantastische (en helemaal gratis) mogelijkheid om te kijken of het door jou gewenste product ergens gv in de schappen ligt! Ook ideaal om door te geven aan vrienden en familie: zo wordt gv shoppen een stuk makkelijker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten