maandag 12 december 2011

proberen?

Ik zit me af te vragen of ik het nog eens zal proberen: glutenvrije kerstbrood. Glutenvrijemarkt heeft er een op de site staan, voor het spotprijsje van acht euro en negen cent. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten (haha), maar het zou toch wel erg zonde zijn als 'ie hard is, of heel erg kruimelig. Of gewoon vies. Hm. Ik denk dat ik 'm toch maar ga bestellen. Living on the edge ;-)

4 opmerkingen:

  1. Proberen hoor en snel opeten want het is inderdaad erg kruimelig. Maar wel de moeite waard! Fijne kerst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 'm besteld! Ben benieuwd, en dat kruimelig los ik dan maar op met dik roomboetr ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. als je een sneetje kerstbrood even in de magnetron stopt, wordt hij iets zachter. Maar het kruimelt inderdaad.
    IK hoop dat hij je toch gesmaakt hebt, mij in ieder geval wel. Is eer eens wat anders .
    Fijne jaarwisseling
    Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedendag

    Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

    We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

    Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

    Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

    Met vriendelijke groeten

    Vincent

    http://nl.petitchef.com

    BeantwoordenVerwijderen