woensdag 11 mei 2011

eten met mooi weer

Met dit fantastische weer is eten zo makkelijk! Favoriet hier zijn momenteel maaltijdsalades. De nieuwe crème fraîche-met-smaakje van AH (we hadden onlangs de geitenkaas honing rozemarijn) doet het daar fantastisch in. Even een courgette, tomaatjes, champignons en zoete paprika kort roerbakken, mengen met gare kleine krieltjes en schep crème fraîche erdoor. Ook lekker met witte bonen, of haricots verts, of tig andere groenten erdoor.
Nu zoek ik nog stokbrood wat glutenvrij is en écht lekker smaakt. Dat zal wel niet bestaan hoor, maar wie weet ontdek ik het nog eens. Een simpel stokbroodje, dat mis ik nou echt met mooi-weer-eten.

4 opmerkingen:

  1. Bij dit soort happen wil T. altijd een ciabatta rustica van Schär. Niet echt een stokbroodje, ik weet het, maar wel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik neem er dan een broodje van DS bij, even in mijn oventje. Heerlijk knapperig, al heeft het niet de vorm van stokbrood.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De ciabatta en de foccacia van Schär zullen hier vast heerlijk bij smaken! Je moet er echt eens naar opzoek gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk Idee, ga het snel eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen