tag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post2798963103825336599..comments2023-07-27T14:57:33.403+02:00Comments on Elke dag glutenvrij: alweerCathalijnehttp://www.blogger.com/profile/07189264033245262262noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post-36918642138756704892011-01-20T14:15:20.616+01:002011-01-20T14:15:20.616+01:00ik was mischien niet duidelijk
van hetzelfde meel ...ik was mischien niet duidelijk<br />van hetzelfde meel waar de bakker zijn stokbrood van maakt, bakt zij haar brood.<br />stokbrood koopt ze kant en klaar.<br />ze vraagt gelijk uit de oven[wordt hele dag door gebakken} zodat het niet besmet kan worden met gluten.Het meel is ook nog vele malen goedkoper dan andere.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4613190821827885376.post-54251896129147755942011-01-20T14:11:29.736+01:002011-01-20T14:11:29.736+01:00Mijn moeder is pas nog weer opnieuw nagekeken en z...Mijn moeder is pas nog weer opnieuw nagekeken en ze kreeg complimenten dat ze zo gluten schoon was.<br />Toch eet ze {en wij}elke dag heerlijk brood.<br />Stokbrood van de marokaanse bakker.<br />Is gemaakt van maisgries.<br />Hier maakt ze toegevoegd met appelvezels heerlijk vers brood van. we eten allemaal mee.<br />Het lijkt op wit brood, maar smaakt beter.<br />vrienden van mij kopen zelfs deze stokbrood omdat het lekker is.<br />M'n moeder zei altijd jalours te zijn op dat brood dat meeveert als je het smeert.<br />Nu heeft zij dat ook weer.<br />UITVINDING van de eeuw.Anonymousnoreply@blogger.com